Kinesis

Kinesis is de vormgeving van een nieuwe manier van trainen en bewegen.
Fysiotherapie Het Acaciaplein heeft geïnvesteerd in dit unieke en bewezen trainingsconcept . De oefeningen en bewegingen die je met deze trainingswand kunt maken, zorgen niet alleen voor de verbetering van coördinatie van spiergroepen, maar vooral voor de integratie van stabiliteit en lenigheid.

foto kinesiswand customKinesis werd ontworpen om een complete training van ieder lichaamsdeel mogelijk te maken. Met kinesis kan men meer dan 250 functionele drie-dimensionele bewegingen maken, die aansluiten op bewegingen uit het dagelijks leven, sport en werksituaties.

Niet bedoeld voor massale trainingsarbeid, maar voor een training onder begeleiding.
Een nieuwe ervaring in een nieuwe ruimte. Behalve voor onze cliënten met een blessure en diegenen die moeten werken aan een betere belastbaarheid is de kinesiswand uitermate geschikt voor sportspecifieke training zoals wintertraining voor wielrennen of golf. De resultaten die u van kinesis mag verwachten:
U wordt sterker en energieker, uw lichaam wordt stabieler,  uw gewrichten worden meer flexibel en ook de coördinatie en behendigheid gaan erop vooruit. U wordt zich meer bewust van uw manier van bewegen, neemt een nieuwe houding aan en zorgt voor meer balans tussen lichaam en geest.

Onze collega Daniek van Til, master in sportfysiotherapie, is vanwege haar uitgebreide ervaring in het maken van specifieke schema’s bij blessures en sportvragen met Kinesis nog beter in staat tot het leveren van maatwerk!