Fysio Fitheid scan

Het ACACIAPLEIN  Fysio FITHEID SCAN

Hoe FIT bent U ?

Bewegen is gezond.
Dat is bekend.

Zorgverzekeraar MENZIS, vergoedt onze
Fitheidscan 1 x per jaar volledig!
(vanaf 18 jaar met een aanvullende zorgverzekering)


 

 • Wat is nu gezond voor u ?
 • Hoeveel of hoe weinig beweging heeft u nodig om uw gezondheid te bevorderen ?
 • En hoe fit bent u eigenlijk ?
 • Gewoon nieuwsgierig ?
 • U wilt een jaarlijkse meting van uw conditie- en fitheid ?

Het is goed om daarbij stil te staan
Doe daarom de fitheidscan
bij ons in de praktijk
helemaal GRATIS


 

Hoe kunt u zich eenvoudig aanmelden ?

Aanmelden en voor meer informatie stuurt u een e-mail met uw naam, postcode met huisnummer, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even bellen met T. 0546-812233.

FYSIO-FITHEIDSCAN

De fysiofitheidscan is een test voor iedereen die geeft om zijn of haar gezondheid. Hoeveel of hoe weinig beweging heeft u nodig om uw gezondheid te bevorderen? En hoe fit bent u eigenlijk?
De fysiofitheidscan is een test voor iedereen. Of u nu wekelijks intensief sport of (nog) helemaal niets aan bewegen doet. Op basis van de fysiofitheidscan wordt middels een persoonlijk advies aangegeven hoe u op een eenvoudige manier aan uw gezondheid kunt werken.

Hoe zit de fysiofitheidscan eruit?

De fysiofitheidscan duurt ongeveer een half uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Korte vragenlijst
 2. Conditie
 3. Kracht (naar keuze)
 4. Lenigheid (naar keuze)
 5. Coördinatie (naar keuze)
 6. Huidplooimeting
 7. Uitslag

U kunt thuis al beginnen. Na uw inschrijving ontvangt u alle benodigde informatie en dient u een korte vragenlijst in te vullen. Deze kunt u hier downloaden.

De ingevulde vragenlijst neemt u mee naar de fysiotherapeut die bij u de fysiofitheidscan afneemt. Nadat de fysiotherapeut de vragen en de antwoorden met u heeft doorgenomen wordt u geïnformeerd over u geïnformeerd over Nederlands Norm Gezond Bewegen. Vervolgens wordt uw conditie getest. Hiermee wordt een basis gelegd voor een persoonlijk beweegadvies.
Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen wordt een aantal andere test bij u afgenomen. Op deze wijze wordt een indruk verkregen van de kracht van uw spieren, uw lenigheid, uw vetpercentage en uw coördinatie.
Na afloop van de tests bespreekt de fysiotherapeut direct de resultaten met u en krijgt u persoonlijk advies. Misschien bent u fitter dan u denkt, of moet u juist wat meer bewegen. Wat in elk geval zal meevallen, is het gemak waarmee u uw gezondheid kunt verbeteren. Daarvoor geeft uw fysiotherapeut u een aantal gericht adviezen, die in het dagelijks leven eenvoudig uit te voeren zijn.