WPO Image

Roos van der Horn

Fysiotherapeut

Tim Olde Hengel Profile

Over Roos van der Horn

Telefoon: 0546-812233

Mail: roos.vanderhorn@acaciaplein.nl

BIG-Nummer: 09925577304

Locaties: Titus Brandsmahof, Bellavistastraat

Opleidingen:

  • Fysiotherapie

Expertises:

  • Fysiotherapie
  • Etalagebenen
  • Bekkengerelateerde klachten
Wie is Roos?
Roos is geboren en getogen in Enschede. Zij heeft vanaf haar middelbare school periode al interesse gehad in de werking van het menselijk lichaam, het werken met mensen, maar vooral het helpen van mensen. Dit heeft geresulteerd in de keuze voor de opleiding fysiotherapie. Nu de opleiding is afgerond hoopt ze mensen door middel van de juiste therapie een succesvolle revalidatie te laten doorlopen. Samen hindernissen overwinnen tot een samen opgesteld einddoel. Elke persoon is weer anders, waardoor elke behandeling anders is.
Wat voor opleidingen heeft zij gevolgd?
Haar bachelor opleiding tot Fysiotherapeut heeft ze in 2019 afgerond aan Saxion Hogeschool in Enschede. (In september 2021 heeft Roos de opleiding tot bekkentherapeut gestart aan de SOMT university te Amersfoort.
Wat is haar werkervaring?
Na 1,5 jaar in Enschede te hebben gewerkt is Roos vanaf 2021 werkzaam bij onze praktijk Acacia Fysio plus Zorg. Roos werk op de locaties Titus Brandsmahof en aan de Belavistastraat.
Welke bijscholingen zijn relevant?
Naast bovenstaande studies heeft hij tevens de volgende cursussen gevolgd:

  • Symptomatisch perifeer arterieel vaatlijden
  • Kinesiotape
Hoe wordt haar kwaliteit gewaarborgd?
Roos is opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) en lid van beroepsvereniging het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).
Vanaf 20210 is Roos ook geregistreerd lid bij Chronisch ZorgNet, onderdeel perifeer arterieel vaatlijden (voorheen ClaudicatioNet).

Kwaliteit