FysioFit

Sporten is goed voor de gezondheid, als het maar verantwoord gebeurt. Met fysiofit kunt wordt in kleine groepen getraind onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent.

​Waarom fysiofit?

Fysiofit is een succesvolle manier om actief bezig te zijn om bewegingsproblemenonder controle houden of te voorkomen. Fysiofit vindt plaats in kleine groepen onder professionele begeleiding door een fysiotherapeut.

Gedurende de fysiofit sessies staat het verbeteren van de algehele conditie, het uithoudingsvermogen, het vebeteren van kracht en coördinatie en de souplesse van spieren en gewrichten centraal. Fysiofit is een training in groepsverband, soms in circuitvorm en soms iets anders, waarbij elke deelnemer op zijn/haar eigen niveau kan werken aan de gezondheid. Alle aspecten van de training zijn gericht op het optimaal bewegen met of zonder fysieke klachten, dit alles in een gevarieerd programma.  Zo is elke sessie anders. De ondersteunende fysio biedt oefeningen op maat aan voor iedere deelnemer. 

 

Waarom fysiofit - Acacia Fysio plus Zorg

Snelmenu

Uw fysiofit therapeuten

Heeft u een vraag, opmerking of een tip, laat het ons weten.

14 + 7 =