Tirza Walhof

Fysiotherapie

Tirza Walhof

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.”

Info

Telefoon: 0546-812233

Mail: [email protected]

BIG-Nummer: 49924799704

Locaties: Bellavistastraat – Titus Brandsmahof

Opleidingen: Fysiotherapie

expertise

Fysiotherapie

Geriatrie

Wie is Tirza?

Na zes jaar in België te hebben gewoond en gestudeerd, is Tirza terug in Almelo. Genezen door te bewegen is iets waardoor ze van jongs af aan al wordt geboeid. Tijdens haar jeugd kwam ze hier als fanatiek atlete bij AAV Sisu veel mee in aanraking en is deze interesse verder gegroeid. Ze hoopt zowel in de praktijk een verschil te kunnen maken als op wetenschappelijk gebied te kunnen bijdragen aan haar vakgebied.      

Wat voor opleidingen heeft ze gevolgd?

In 2016 heeft ze haar bachelor in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie behaald aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Daarna is ze direct gestart met een masteropleiding aan de KU Leuven. Sinds 2018 is Tirza ook Master of Science bij musculoskeletale aandoeningen. Voor haar afstudeerthesis heeft ze zich verdiept in ‘De effecten van ademspiertraining op de posturale controle van patiënten met COPD’.

Wat is haar werkervaring?

Na het afronden van haar opleiding heeft ze eerst een waarneming gedaan voor een praktijk in Den Ham. Vanaf september 2018 is Tirza werkzaam bij Acacia Fysio plus Zorg. Tirza werkt op de Titus Brandsmahof en Bellavistastraat.

Welke bijscholingen zijn relevant?

Tirza heeft tijdens haar bachelor een cursus Medical Taping en workshop Core Stability training gevolgd.

Hoe wordt haar kwaliteit gewaarborgd?

Tirza is opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) en lid van beroepsvereniging het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Daniek van Til

Daniek van Til

Hans Olde Hengel

Hans Olde Hengel

Gemma Tuiten

Gemma Tuiten

Hans Tuiten

Hans Tuiten

Tirza Walhof

Tirza Walhof

Tim Olde Hengel

Tim Olde Hengel

Ilse Timmerman

Ilse Timmerman