Daniek van Til

Msc Sportfysiotherapie

Daniek van Til

“Wacht niet tot de storm overgaat maar leer te dansen in de regen.”

Info

Telefoon: 0546-812233

Mail: [email protected]

BIG-Nummer: 59912728604

Locaties: Acaciaplein – Bellavistastraat

Opleidingen:

Expertise

Sportblessures

Revalidatie

Etalagebenen

COPD

Wie is Daniek?

Daniek van Til is woonachtig in Goor (Hof van Twente). Vanaf jong af aan is ze al geboeid door sport en het menselijk lichaam. Hedendaags zelf een enthousiaste mountainbiker in combinatie met fitness groepslessen op het sportieve vlak.

Wat voor opleidingen heeft ze gevolgd?

Haar bachelor opleiding tot Fysiotherapeut heeft ze in 2010 afgerond aan Saxion Hogeschool in Enschede. Sinds 2015 is ze ook Master of Science Sportfysiotherapeute. Deze opleiding heeft ze afgerond aan de SOMT Universiteit in Amersfoort.

Wat is haar werkervaring?

Na een periode van waarnemingen in Enschede is Daniek vanaf 2011 werkzaam bij onze praktijk Acacia Fysio plus Zorg. Hiernaast is ze vanaf 2007 tot heden actief als verzorgster/(sport)fysiotherapeute bij een voetbalvereniging in Goor. Daniek werkt op de locaties Acaciaplein en aan de Bellavistrastraat. Ze heeft onder andere ervaring met het behandelen van etalage benen; klachten bij COPD, sportblessures en begeleiding bij revalidatietrajecten.

Welke bijscholingen zijn relevant?

Naast bovenstaande studies heeft ze tevens andere cursussen gevolgd zoals: FysioFitheidScan; Symptomatisch perifeer arterieel vaatlijden en verschillende tape-cursussen (o.a. McConnell Management en Medical taping). Tevens heeft ze de cursus MSU echografie, als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek, afgerond.

Hoe wordt haar kwaliteit gewaarborgd?

Ze is aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) en lid van beroepsvereniging Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Vanaf 2017 ook geregistreerd lid bij het ClaudicatioNet.

Daniek van Til

Daniek van Til

Hans Olde Hengel

Hans Olde Hengel

Gemma Tuiten

Gemma Tuiten

Hans Tuiten

Hans Tuiten

Tirza Walhof

Tirza Walhof

Tim Olde Hengel

Tim Olde Hengel

Ilse Verhoeve

Ilse Verhoeve