Clicky

Logo - Acacia Fysio plus Zorg

Uitsmijters - Basketball Club Almelo

Acacia Fysio plus Zorg ondersteunt Uitsmijters – Basketball Club Almelo

Bij Acacia Fysio Plus Zorg geloven we in het belang van een actieve en gezonde levensstijl. Daarom zijn wij trots om de sponsor te zijn van een van de jeugdteams van Uitsmijters. Onze samenwerking met deze dynamische basketbalvereniging helpt ons onze missie te realiseren: het bevorderen van gezondheid en welzijn in de lokale gemeenschap van Almelo en omgeving.

Over Uitsmijters

Uitsmijters is de toonaangevende basketbalvereniging in Almelo, met een sterke focus op het ontwikkelen van jong talent. De vereniging biedt trainingen en wedstrijden aan voor verschillende leeftijden en niveaus, en stimuleert daarmee zowel fysieke fitheid als persoonlijke groei bij jongeren.

Jeugdteams en sponsoring

Onze jeugdteams staan centraal in onze samenwerking met Uitsmijters. Mede dankzij onze sponsoring kunnen deze teams profiteren van verbeterde trainingsfaciliteiten en de mogelijkheid om deel te nemen aan competities. Wij zijn er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan hun sportieve en persoonlijke ontwikkeling.

Waarom steunen wij sport?

Bij Acacia Fysio Plus Zorg begrijpen we dat sporten een positieve invloed heeft op zowel fysieke als mentale gezondheid. Door onze steun aan Uitsmijters willen we de jeugd inspireren om actief te blijven, zelfvertrouwen op te bouwen en belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen zoals teamwork en doorzettingsvermogen.

Wij zijn verheugd om een actieve rol te spelen in de ondersteuning van de sport en gezondheid van de jeugd in onze gemeenschap. Samen met Uitsmijters bouwen we aan een fittere toekomst!

Social Media

Kwaliteit