Netwerken

Bij Acacia Fysio plus Zorg staan we voor kwaliteit. Om deze te kunnen waarborgen, zoeken we voortdurend naar samenwerkingsverbanden die passen binnen ons beleid om u de beste zorg te kunnen bieden.  

​Netwerken die staan voor kwaliteit

Netwerken kunnen regionaal of nationaal georganiseerd zijn, afhankelijk van de doelstellingen en mogelijkheden. Aansluiting bij sommige netwerken zijn contractueel verplicht om mensen met een bepaalde aandoening te mogen blijven behandelen, zoals bijvoorbeeld Chronisch ZorgNet. mAlle netwerken stimuleren het gebruik van een gezamenlijk zorgplan of behandelprotocol, die zijn samengesteld op basis van de laatste inzichten over de beste behandelmethodes.

Netwerken Acacia Fysio plus Zorg

FysioTopics is een vereniging van fysiotherapiepraktijken die met elkaar samenwerken om de best mogelijke zorg te kunnen bieden aan hun patiënten.

Landelijk dekkend netwerk van speciaal getrainde therapeuten, die mensen met hart- vaat- en longproblemen behandelen.

Claudicationet is een landelijk netwerk voor zorgverleners die mensen met claudicatio intermittens (etalagebenen) behandelen. Tegenwoordig is het netwerk een onderdeel van Chronisch ZorgNet.

Regionale samenwerking van fysiotherapeuten, medisch specialisten en huisartsen ter stimulering van effectieve zorg voor mensen met rugklachten.

Regionale samenwerking van fysiotherapeuten, medisch specialisten en huisartsen ter stimulering van effectieve zorg voor mensen met rugklachten.

Regionaal netwerk voor fysiotherapeuten gespecialiseerd in hart- vaat- en longproblematiek. Het netwerk zorgt voor een kwaliteitsimpuls door uitwisseling van kennis en en regelmatige bijeenkomsten.

Lokale samenwerking van fysiotherapiepraktijken in Almelo en omgeving. Het aanspreekpunt voor zorgverzekeraars, overheid en andere instanties om gezondheidsprojecten te faciliteren in Almelo.

Heeft u een vraag, opmerking of een tip, laat het ons weten.

8 + 5 =