Clicky

Logo - Acacia Fysio plus Zorg

Over ons

Acacia Fysio plus Zorg is gegroeid van een monodisciplineire fysiotherapiepraktijk naar een laagdrempelig en vooruitstrevend multidisciplinair gezondheidscentrum.

Over ons banner

Acacia Fysio plus Zorg – Voor u

Acacia Fysio plus Zorg heeft drie vestigingen in Almelo, gelegen aan het Acaciapein, de Bellavistastraat en het Titus Brandsmahof. In elke vestiging werken hoog gekwalificeerde en vriendelijke medewerkers met ieder hun specialisatie. Het team staat klaar voor jong en oud om beter te helpen bij gezondheidsproblemen. Ons team wordt tevens gestimuleerd in zelfontwikkeling door voortdurende bijscholing.

Focus op kwaliteit met een persoonlijke touch
Binnen de organisatie wordt gewerkt met gestructureerde procedures voor intake, diagnose, behandeling en nazorg. Hierdoor wordt uniformiteit in handelen gecreëerd. Uiteraard met de ruimte voor een zorgverlener om zijn of haar specifieke kennis of onderbuikgevoel een rol te laten spelen binnen het gehele zorgproces.

Open als het u uitkomt
Door onze ruime openingstijden kunt u bijna altijd een afspraak maken op een tijd en dag dat u schikt, van zeven uur ’s morgen tot negen uur ’s avonds.
Uw gezondheidsprobleem staat centraal
Uw gezondheidsvraag staat centraal, want u wilt immers zo snel mogelijk van uw klachten af. Bij Acacia Fysio plus Zorg wordt gestart met de vraag wat uw gezondheidsprobleem is. Vervolgens kunt een afspraak maken met de zorgverlener, die voor het meest kan betekenen. Daarnaast zullen we uw wens voor een bepaalde zorgverlener altijd respecteren.
Op elke locatie de beste zorg
De behandeling vindt normaal gesproken plaats bij een van de drie locaties. Bent u echter niet mobiel genoeg, dan komt met alle plezier iemand naar u toe. U wordt warm ontvangen wetende dat u bij Acacia Fysio plus Zorg zoveel mogelijk op weg wordt geholpen naar een gezond herstel.
Waar staan we geregistreerd?
Bij onder andere de volgende organistaties staan we geregistreerd:

BIG-registratienummer per fysiotherapeut
Bij onder andere de volgende organistaties staan we geregistreerd:

  • Hans Tuiten: 79035221404
  • Gemma Tuiten: 09033533904
  • Hans Olde Hengel: 79034611304
  • Tim Olde Hengel: 09922345604
  • Daniek van Til: 59912728604
  • Tirza Walhof: 49924799704
  • Ilse Timmerman: 09925637004

Social Media

Kwaliteit