Acacia Fysio plus Zorg – Voor u

Acacia Fysio plus Zorg is gegroeid van een monodisciplineire fysiotherapiepraktijk naar een laagdrempelig en vooruitstrevend multidisciplinair gezondheidscentrum. Acacia Fysio plus Zorg heeft drie vestigingen in Almelo, gelegen aan het Acaciapein, de Bellavistastraat en het Titus Brandsmahof. In elke vestiging werken hoog gekwalificeerde en vriendelijke medewerkers met ieder hun specialisatie. Het team staat klaar voor jong en oud om beter te helpen bij gezondheidsproblemen.

 

Focus op kwaliteit met een persoonlijke touch

Binnen de organisatie wordt gewerkt met gestructureerde procedures voor intake, diagnose, behandeling en nazorg. Hierdoor wordt uniformiteit in handelen gecreëerd. Uiteraard met de ruimte voor een zorgverlener om zijn of haar specifieke kennis of onderbuikgevoel een rol te laten spelen binnen het gehele zorgproces.

Zorgverleners worden tevens gestimuleerd in zelfontwikkeling door voortdurende bijscholing.

Open als het u uitkomt

Door onze ruime openingstijden kunt u bijna altijd een afspraak maken op een tijd en dag dat u schikt, van zeven uur ’s morgen tot negen uur ’s avonds.

CZ & Menzis vindt Acacia Fysio plus Zorg van hoge kwaliteit

Wij streven ernaar te voldoen aan de hoogste criteria met betrekking tot kwaliteit. Zorgverzekeraars Menzis en CZ hebben door een extern auditbureau een kwaliteitscontrole laten uitvoeren in juni 2017 en juli 2018. Voor deze controle zijn we met vlag en wimpel geslaagd en heeft ervoor gezorgd dat we voor deze zorgverzekeraars de PLUS-status hebben!

Uw gezondheidsprobleem staat centraal

Uw gezondheidsvraag staat centraal, want u wilt immers zo snel mogelijk van uw klachten af. Bij Acacia Fysio plus Zorg wordt gestart met de vraag wat uw gezondheidsprobleem is. Vervolgens kunt een afspraak maken met de zorgverlener, die voor het meest kan betekenen. Daarnaast zullen we uw wens voor een bepaalde zorgverlener altijd respecteren.

Overal de beste zorg

De behandeling vindt normaal gesproken plaats bij een van de drie locaties. Bent u echter niet mobiel genoeg, dan komt met alle plezier iemand naar u toe.

U wordt warm ontvangen wetende dat u bij Acacia Fysio plus Zorg zoveel mogelijk op weg wordt geholpen naar een gezond herstel.

 

Waar staan we geregistreerd?

Bij onder andere de volgende organistaties staan we geregistreerd:

 

Hieronder staan de BIG-nummers per fysiotherapeut vermeld:

Hans Tuiten: 79035221404

Gemma Tuiten: 09033533904

Hans Olde Hengel: 79034611304

Tim Olde Hengel: 09922345604

Daniek van Til: 59912728604

Tirza Walhof: 49924799704

Ilse Timmerman: 09925637004

 

 

Copyright  Acaciaplein.nl 2019  |  Privacy Beleid  |  Disclaimer  |  Sitemap