Acaciaplein Zorg – Voor u

Acaciaplein is gegroeid van een monodisciplineire fysiotherapiepraktijk naar een laagdrempelig en vooruitstrevend multidisciplinair gezondheidscentrum. Het Acaciaplein heeft drie vestigingen in Almelo, gelegen aan het Acaciapein, de Bellavistastraat en het Titus Brandsmahof. In elke vestiging werken hoog gekwalificeerde en vriendelijke medewerkers met ieder hun specialisatie. Het team staat klaar voor jong en oud om beter te helpen bij gezondheidsproblemen.

 

Focus op kwaliteit met een persoonlijke touch

Binnen de organisatie wordt gewerkt met gestructureerde procedures voor intake, diagnose, behandeling en nazorg. Hierdoor wordt uniformiteit in handelen gecreëerd. Uiteraard met de ruimte voor een zorgverlener om zijn of haar specifieke kennis of onderbuikgevoel een rol te laten spelen binnen het gehele zorgproces.

Zorgverleners worden tevens gestimuleerd in zelfontwikkeling door voortdurende bijscholing.

Open als het u uitkomt

Door onze ruime openingstijden kunt u bijna altijd een afspraak maken op een tijd en dag dat u schikt, van zeven uur ’s morgen tot negen uur ’s avonds.

Menzis vindt het Acaciaplein van hoge kwaliteit

Wij streven ernaar te voldoen aan de hoogste criteria met betrekking tot kwaliteit. Zorgverzekeraar Menzis heeft door een extern auditbureau een kwaliteitscontrole laten uitvoeren in juni 2017. Voor deze controle zijn we met vlag en wimpel geslaagd!

Uw gezondheidsprobleem staat centraal

Uw gezondheidsvraag staat centraal, want u wilt immers zo snel mogelijk van uw klachten af. Bij het Acaciaplein wordt gestart met de vraag wat uw gezondheidsprobleem is. Vervolgens kunt een afspraak maken met de zorgverlener, die voor het meest kan betekenen. Daarnaast zullen we uw wens voor een bepaalde zorgverlener altijd respecteren.

Overal de beste zorg

De behandeling vindt normaal gesproken plaats bij een van de drie locaties. Bent u echter niet mobiel genoeg, dan komt met alle plezier iemand naar u toe.

U wordt warm ontvangen wetende dat u bij het Acacaplein zoveel mogelijk op weg wordt geholpen naar een gezond herstel.