Maddie Stopel

Fysiotherapeut

Maddie Stopel

“Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen.”

Info - UPDATE

Maddie werkt sinds de zomer 2018 niet meer bij Acacia Fysio plus Zorg. Ze heeft ervoor gekozen om dichter bij huis te gaan werken, bij Fysiotherapie Langeveen.

Opleidingen:

Expertise

Knieklachten

Nekpijn

Revalidatie

Wie is Maddie?

Maddie Stopel is woonachtig in Manderveen. Sinds de middelbare school is ze al geïnteresseerd in het menselijk lichaam en bewegingsapparaat. Door deze interesse was de keuze voor de opleiding fysiotherapie snel gemaakt. In het dagelijks leven is ze druk met voetbal, diverse bestuurstaken binnen de carnavalsvereniging en het geven van fitness 2x per week.

Wat voor opleidingen heeft ze gevolgd?

In juni 2016 is Maddie afgestuurd als algemeen fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool te Enschede.

Wat is haar werkervaring?

Na het behalen van haar diploma heeft Maddie met veel plezier waargenomen bij een fysiotherapie praktijk in Langeveen en Manderveen en op het Röpcke Zweers ziekenhuis in Hardenberg. In november 2016 is ze begonnen met werken als algemeen fysiotherapeut bij Acacia Fysio plus Zorg. Ze behandelt graag schouder specifieke klachten en andere musculoskeletale klachten. Maddie werkte op twee locaties, namelijk aan de Titus Brandsmahof en aan de Bellavistastraat. SInds de zomer van 2018 werkt Maddie fulltime bij Fysiotherapie Langeveen.

Welke bijscholingen zijn relevant?

Gedurende haar bachelor opleiding tot algemeen fysiotherapeut heeft ze een tapecursus afgerond (Leukotape P). Maddie heeft de cursus MSU-echografie afgerond om haar kennis uit te breiden en zodoende musculoskeletale klachten beter te kunnen diagnosticeren.

Hoe wordt haar kwaliteit gewaarborgd?

Maddie is ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) en tevens lid van de fysiotherapeutiche beroepsvereniging Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Daniek van Til

Daniek van Til

Hans Olde Hengel

Hans Olde Hengel

Gemma Tuiten

Gemma Tuiten

Hans Tuiten

Hans Tuiten

Tirza Walhof

Tirza Walhof

Tim Olde Hengel

Tim Olde Hengel

Ilse Timmerman

Ilse Timmerman