Een helikoptervlucht over Almelo en omgeving

Vliegen over de stad

Je kan de stad Almelo op verschillende manieren ontdekken, maar geen enkele manier is wellicht zo bijblijvend als helikoptervlucht. Met een helikoptervlucht zie je Almelo vanuit een vogelperspectief. Het is dan ook de beste manier om te genieten van de skyline van de stad. HeliFlight biedt helikoptervluchten aan op maat van je wensen.

Wat kan je verwachten van een helikoptervlucht Almelo?

Een helikoptervlucht Almelo is de beste manier om de stad en zijn omgeving van bovenaf te zien. De piloot vliegt je boven het centrum van Almelo, de Waag of Huis Almelo. Ook de omliggende dorpen zijn een mogelijkheid tijdens je vlucht. Woon je zelf in Almelo of de nabij omgeving, dan kan een helikoptervlucht de ideale kans bieden om je eigen woning vanuit een uniek perspectief te zien. Wat je precies wil zien tijdens je rondvlucht Almelo kun je immers vooraf makkelijk bespreken met de piloot zodat jouw droom helemaal werkelijkheid wordt!

De helikopter zoeft over het landschap van Almelo en zijn omgeving aan een gemiddelde snelheid van 120 tot 150 kilometer per uur. Dat lijkt enorme snel, maar vanuit de lucht lijkt het alsof je stil blijft hangen in de lucht. Dat zorgt tegelijk voor de ideale gelegenheid om de mooiste foto’s van luchtlandschappen, Almelo of je eigen woning te nemen. Een extra voordeel is dat een helikopter plaats biedt aan maximaal vier personen, waardoor je gegarandeerd een goede zitplaats ter beschikking hebt.

Hoe boek ik mijn vlucht?

Een ticket voor een helikoptervlucht kun je makkelijk online via de website helikoptervlucht.nl bestellen. Hierbij heb je de keuze tussen een vlucht van 15 of 30 minuten. Het tijdstip en de locatie van de vlucht kun je later kiezen bij het inchecken. Na de betaling krijg je een e-ticket doorgemaild waarin je persoonlijke incheck code staat. Een ticket met code is slechts geldig voor één persoon. De annuleringsverzekering zorgt ervoor dat je het tijdstip en de locatie nog tot voor 48 uur voor vertrek kan wijzigen.

Wanneer je hebt besloten om je helikoptervlucht te maken, kun je online inchecken op een van de ingeplande helikoptervluchten op de locatie van je keuze. Doe dit ruim op voorhand zodat je gegarandeerd bent van een plaats. Je kan inchecken met de persoonlijke code op je e-ticket. In principe krijg je de exacte gegevens van het tijdstip en waar je je moet melden doorgestuurd zo’n vier dagen voor de vlucht. Voor de vlucht krijg je een grondige briefing en krijg je de mogelijkheid om je persoonlijke wensen duidelijk te maken aan de piloot.

Tickets kosten 149 euro (15 min) of 258 euro (30 min).

Wie graag met een groep een helikoptervlucht boekt, kan beter kiezen voor de Multiflight card. Hiermee bestel je meerdere ticketcodes in één klap en kun je besparen op de ticketprijs. Let wel dat er per vlucht slechts vier personen mee kunnen.

Andere opties

HeliFlight biedt ook andere ervaringen wat helikoptervluchten betreft. Wie altijd al met een helikopter heeft willen vliegen kan ook een proefles volgen met een van hun toestellen. Zo heb jij de knuppel helemaal zelf in handen.