Clicky

Logo - Acacia Fysio plus Zorg

UMOOOVE - Uw partner voor optimale beweegzorg

UMOOOVE werkt met een netwerk van zorgverleners die zich inzetten voor het bieden van de best mogelijke zorg op het gebied van fysiotherapie, sportgeneeskunde en orthopedie. Hieronder vind je aanvullende informatie over de betrokken professionals en de werkwijze van UMOOOVE.

Gekwalificeerde professionals

UMOOOVE werkt uitsluitend samen met gekwalificeerde en geregistreerde professionals in de fysiotherapie, sportgeneeskunde en orthopedie. Deze zorgverleners hebben uitgebreide kennis en ervaring op hun vakgebied en volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en behandelmethoden. Door samen te werken met een netwerk van deskundige specialisten, garandeert UMOOOVE dat patiënten toegang hebben tot zorg van hoge kwaliteit.

 

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een belangrijk onderdeel van de diensten die UMOOOVE aanbiedt. De aangesloten praktijken beschikken over deskundige fysiotherapeuten die patiënten helpen bij het herstel van blessures, het verminderen van pijn en het verbeteren van de algemene lichamelijke conditie. Fysiotherapie kan helpen bij uiteenlopende klachten, zoals rugpijn, nekpijn, sportblessures en gewrichtsproblemen.

 

Sportgeneeskunde

Sportgeneeskunde is een specialisme dat zich richt op de preventie, diagnose en behandeling van sportgerelateerde aandoeningen en blessures. UMOOOVE werkt samen met ervaren sportartsen die sporters van alle niveaus kunnen begeleiden bij het verbeteren van hun prestaties en het voorkomen van blessures. Sportgeneeskundige zorg is zowel geschikt voor topsporters als voor recreatieve sporters.

 

Orthopedie

Orthopedie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met de behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat, zoals botten, spieren, pezen en gewrichten. UMOOOVE werkt samen met gerenommeerde orthopedische specialisten die patiënten kunnen helpen bij het behandelen van diverse aandoeningen, zoals artrose, peesontstekingen en botbreuken.

 

Persoonlijke benadering

UMOOOVE gelooft in een persoonlijke benadering en streeft ernaar om patiënten te koppelen aan zorgverleners die het beste aansluiten bij hun individuele behoeften. Dit betekent dat elke patiënt een behandeling op maat krijgt, afgestemd op zijn of haar specifieke klachten en doelen. Het is belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen bij hun zorgverlener, en UMOOOVE draagt hieraan bij door patiënten te koppelen aan praktijken in hun eigen omgeving.

Multidisciplinaire samenwerking

UMOOOVE erkent het belang van multidisciplinaire samenwerking bij de behandeling van patiënten. Dit betekent dat fysiotherapeuten, sportartsen en orthopedisch specialisten nauw samenwerken om de best mogelijke zorg te bieden. Door deze samenwerking kunnen zorgverleners profiteren van elkaars expertise en inzichten, wat leidt tot betere resultaten voor de patiënt. In sommige gevallen kan het nodig zijn om meerdere specialisten te betrekken bij de behandeling om tot de meest effectieve oplossing te komen.

Voor meer informatie over UMOOOVE, de aangesloten praktijken en de beschikbare diensten, kun je de website bezoeken op https://umooove.nl/.

Social Media

Kwaliteit